HET PROGRAMMA

Met Quantum Savvy, heb je een heel team van professionele trainers, instructeurs en medestudenten, die je helpen en bijstaan in elke stap van je weg naar het verbeteren van je horsmanship skills.
Of het nou gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van betere ruitervaardigheden, je 'feel en timing'met paarden , of een levenslange band opbouwen met je paard, Quantum Savvy bied je volledige support.

 

Quantum Savvy is opgebouwd in levels, waarvan de eerste 3 levels de fundatie training zijn. Deze levels zijn opgebouwd uit studiemodules. Elke module komt met geweldig video – en leesmateriaal, die je helpen ontwikkelen en gemotiveerd te blijven om je ultieme doel te bereiken.

Elke module is een 6 weekse cursus, die makkelijk te volgen is vanuit huis en buiten oefenend met je paard. Elke module bestaat uit video's, boeken, huiswerkkaarten en opdrachten.

Elke module heeft een titel, zoals 'Confidence' of 'Connection'.
Het is het beste om met module 1 te beginnen en ze in volgorde te volgen.

Als je 'Gold member' wordt van Quantum Savvy, dan zijn alle modules inbegrepen in je lidmaatschap. Ben je geen lid, dan koop je de modules apart. Ik raad iedereen aan om lid te worden van Quantum Savvy, omdat je dan ook het geweldige support hebt van alle medestudenten en professionals op het forum. Op het forum kun je al je paardgerelateerde vragen stellen, die gelezen worden door duizenden QS leden en professionals. Je vragen zullen zeker beantwoord worden door mensen die heel veel kennis en vaardigheden op zak hebben.

Vooralsnog worden de modules in het Engels aangeboden. Neem contact met mij op als je lid wil worden van Quantum Savvy, vragen hebt over de modules, of er niet volledig uitkomt in het Engels.

Kijk hier naar de modules voor 'Gold Members'